dimecres, 12 de novembre de 2014

Castanyada 2014


LA CASTANYADA TERRORÍFICA

 

Fa molts i molts anys, en un vell castell abandonat que hi havia a prop d’un bosc, vivia un grup de fantasmes molt tranquils que no es posaven  mai amb ningú.


A l’altra banda del bosc havia un petit poblet on  hi vivia tot tipus de gent: pagesos, forneres, ferrers, llenyataires, castanyeres, ...

 

I al mig del bosc, en una caseta, hi vivien unes fades i unes bruixes que eren molt amigues.

 

A la gent del poble li agradava molt fer festes i, com ja havia arribat la tardor, van decidir anar al bosc a buscar castanyes per celebrar la Castanyada.


Els fantasmes acostumaven a sortir de nit a buscar cucs, aranyes, insectes, etc per alimentar-se , però aquest matí també van sortir al bosc a buscar carbasses perquè volien celebrar Halloween.

 

Tots dos grups anaven passejant pel bosc molt tranquils quan, de sobte:

-AAAAAAAH!

 

Els dos grups es van veure, es espantar, van cridar i van sortir corrents en direccions contràries.

 

Les fades i les bruixes, en sentir el crit, van sortir de casa seva i de seguida es van adonar del que havia passat. Llavors van decidir anar a parlar amb els fantasmes i amb la gent del poble, per explicar-los que podien seguir passejant pel bosc perquè ningú no els faria mal.

 

Al final, es van tornar a trobar al mig del bosc i, després d’estar una estona parlant, van decidir celebrar la Castanyada i la festa de Halloween tots junts.

( comença a sonar la música).

 

I conte contat... conte acabat.

Alumnes de 6è curs 14-15